Nationala

Stanciu luat tare după gestul făcut în Serbia - România 2-2: "Sunt copilărisme! Lumea nu va uita și când vei juca prost va fi mai rău"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 septembrie 2018

Gabi Balint, fost internațional, l-a criticat pe mijlocașul Nicolae Stanciu, 25 de ani, pentru gestul făcut după golul marcat în Serbia - România 2-2.

După ce a înscris pentru 1-1, din penalty, Stanciu s-a îndreptat către marginea terenului și și-a astupat urechile, semn că nu aude criticile care i se aduc.

"Sunt copilărisme. Marchezi într-un meci, joci bine și faci un astfel de gest, apoi lumea nu uită. Te va aștepta la alte meciuri. Și când vei prinde o zi proastă și vei fi slab, o să își amintească și va fi mai rău. E bine să nu faci gesturi de genul ăsta.

Nu avea de ce să facă asta. Nu își avea rostul. Du-te și bucură-te alături de colegii tăi, mobilizați-vă ca să jucați mai bine! Nu ești veșnic cel mai bun în fotbal. Când ești sus, trebuie să fii foarte modest pentru că ai nevoie ca oamenii aceia să te ridice atunci când vei fi jos", a declarat Gabi Balint la TV Digi Sport.

Citește și: Nicolae Stanciu a răbufnit: "Nu ne așteptăm să fiți patrioți! Halep e numărul 1 și voi o huliți"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.