Diverse

EXCLUSIV Oficialii aeroportului Otopeni reacționează în cazul scandalului Gigi Becali - Cristian Preda: "Becali a plătit pentru acces VIP"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 11 September 2018

Europarlamentarul Cristian Preda a fost implicat într-un dur schimb de replici cu finanțatorul FCSB, Gigi Becali, pe aeroportul "Henri Coandă", după ce patronul FCSB și Ionuț Luțu au trecut prin poarta de protocol pentru a se îmbarca în avion. (Detalii aici)

Contactați de Gazeta Sporturilor, oficialii aeroportului Otopeni au vorbit pe marginea incidentului de ieri dimineață.

"Am văzut imaginile incidentului dintre domnul Cristian Preda și domnul Gigi Becali. Singurul comentariu pe care putem să-l facem este că domnul Becali a trecut prin poarta de protocol pentru că a plătit pentru acest lucru. Aeroportul pune la dispoziție un astfel de serviciu, iar Becali a plătit pentru acces VIP și servicii oferite special. Oricine solicită aeroportului poate trece prin poarta de protocol dacă plătește tariful solicitat de către aeroport", au precizat oficialii de la "Henri Coandă"

Citește și: EXCLUSIV Europarlamentarul Cristi Preda, mesaj categoric pentru Gigi Becali: "Un huligan! A distrus o mare echipă din fotbalul românesc"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.