Liga 1

"Măcel!"

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Nemţenii îl acuză pe "centralul" Ionel Ivan că a permis jocul dur şi că a făcut greşeli grave în favoarea lui Dinamo. Victoria lui Dinamo, 2-1 vineri cu Ceahlăul, e contestată vehement de moldoveni, dar spun că roş-albii au învins cu ajutorul arbitrului Ionel Ivan.
"A fost clar viciere de rezultat! Nu se poate arbitra într-o manieră ca asta. Nu pun ofsaidul de la primul gol, n-a depins de arbitrul de centru. La cel de-al doilea gol a fost un fault în atac la 35 de metri de poarta noastră şi nu s-a dat nimic. Am avut o ipotetică situaţie de penalty, plus o lovitură liberă de la 16 metri din prelungiri şi un gol anulat pentru faze care se întîmplă tot timpul în careu. N-ai cum să greşeşti în halul ăsta decît dacă vrei! Prima repriză a încercat să arbitreze corect, dar în partea a doua, maniera a fost clar pro-Dinamo. Probabil s-a gîndit că Dinamo e o echipă mai mare şi trebuie să cîştige!", a spus iritat preşedintele moldovenilor, Gheorghe Ştefan.
"Veniţi să-i vedeţi pe jucătorii mei cum arată, cu crampoane în genunchi, pumni în barbă şi cu ochii vineţi. Nu mă provocaţi să vorbesc de arbitraj că mi-e silă", a zis şi Viorel Hizo.

"Şi Ceahlăul a jucat foarte dur. Crampoanele unui adversar mi-au lăsat urme pe coapsa dreaptă. Mă doare rău, dar sper să nu fie grav"
Adrian Cristea

5 este nota primită de Ionel Ivan în Gazeta Sporturilor pentru prestaţia de la Dinamo - Ceahlăul

"Bratu a răspuns provocării. Adversarul lui l-a înjurat de mamă şi Florin a reacţionat aşa pentru că e un băiat extraordinar care îşi iubeşte foarte mult mama"
Vasile Turcu

Părerea specialistului: "Prea multe greşeli!"
Ion Crăciunescu a condamnat prestaţia "centralului" Ionel Ivan. "Arbitrul a făcut multe greşeli, provocate de lipsa lui de experienţă. Prestaţia sa nu a fost de nivelul Ligii I. A fost promovat prea repede şi asta e o greşeală. În loc să fi fost lăsat în eşaloanele inferioare să crească la foc mic, l-au aruncat direct pe prima scenă şi mi-e frică să nu se ardă de tot. La golul lui Bratu a fost ofsaid, greu de sesizat şi pe cameră, dar a fost. Apoi, este de neconceput să nu sancţionezi asemenea gesturi grosolane de violenţă, cum au fost cele de pe parcursul meciului", a zis fostul arbitru FIFA. (Mihai Nejneru)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.