Liga 4

Vă mai aduceți aminte de Foresta - Dinamo? Echipa omului care a vrut să candideze la șefia FRF a reușit o revenire inimaginabilă

Articol de Ionel Luţan  —  marţi, 11 septembrie 2018

Prahova Ploiești a câștigat cu 6-5 după ce a fost condusă cu 0-5 de Rapid Sălciile, într-un meci din ligile județene din Prahova. 

Adrian Teodorescu rămâne un personaj inedit în peisajul fotbalului românesc după ce fostul jucător și conducător de club a renunțat la ideea de a mai intra în cursa pentru președinția FRF pentru a ajunge șeful filialei Prahova a Partidului Reformator.

Deținător, o vreme, al unei echipe de nivel județean, Oțelul Larissa Dobrota, Teodorescu a readus în atenție, în această vară, în aceeași postură de propietar, un brand fotbalistic recunoscut, Prahova Ploiești.

Echipa a fost înscrisă la ultimul nivel fotbalistic județean și a susținut, astăzi, primul meci pe teren propriu în noul sezon. Oaspeții, jucătorii de la Rapid Sălciile, au condus cu 4-0 la pauză, au marcat, apoi, și golul 5, dar continuarea a fost una fabuloasă.

Prahova a marcat de șase ori, ultima dată din penalty, în ultimul minut de joc, și a câștigat finalmente confruntarea cu rapidiștii din Sălciile la capătul unui joc special.

”Dinamo-Foresta în variantă prahoveană”, a punctat, la final de joc, patronul Adrian Teodorescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.