Nationala

ROMÂNIA U21 - BOSNIA U21 2-0 // Ianis Hagi explică golul uluitor din corner: "Mă gândeam la asta încă din prima repriză"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Răzvan Luţac, Iulian Pavel  —  marţi, 11 septembrie 2018

Ianis Hagi (19 ani) a fost omul meciului România U21 - Bosnia U21 2-0, reușind un gol și o pasă decisivă. Reușita lui Ianis din minutul 70, cea care a majorat avantajul "tricolorilor" a fost una magistrală! Mijlocașul a punctat superb, direct din corner, printr-o execuție care l-a derutat complet pe portarul advers. 

Ianis a explicat la finalul partidei raționamentul care l-a împins să execute cornerul direct pe poartă: "Mai avem două meciuri, este foarte important să câștigăm ambele meciuri rămase (n.r - cu Țara Galilor și Liechtenstein). 

De ce am ales să bat cornerul așa? A fost o inspirație de-a mea. M-am gândit încă din prima repriză, dar am așteptat a doua repriză când aveam vântul de partea noastră", a declarat Ianis, la interviurile de la finalul întâlnirii cu Bosnia. 

Citește și:  Ionuț Radu, despre golul de generic al lui Ianis Hagi: "Nici nu l-am văzut, mă legam la șireturi' » Ce a declarat Adrian Petre

Vezi aici toate detaliile de la România U21 - Bosnia U21

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.