Liga 1

Boloni îi desființează pe MM și Gigi în Libertatea: "Când conduce Stoica, abia ieșit din pușcărie, și unul care a trecut Dunărea doar când i s-a înfipt undița pe malul bulgăresc, nu trebuie să ai exigențe!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 12 septembrie 2018

Ladislau Boloni (65 de ani), fostul selecționer al României și actualul antrenor al belgienilor de la Anvers, a oferit un interviu exploziv pentru ziarul Libertatea, în care a criticat dur ceea ce se întâmplă la FCSB, dar în special pe Mihai Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor.

"Păi când manager sportiv este Stoica, unul care abia a ieșit din pușcărie, iar altul nu a trecut Dunărea în viața lui, decât când i s-a înfipt undița pe malul bulgăresc (n.r. se referă la Gigi Becali), dacă ești la nivelul ăsta, nu trebuie să ai exigențe! Nici cu Dică, nici cu ceilalți.

El e antrenor tânăr, trebuie să fie lăsat să crească. La nivelul conducerii, fotbalul românesc e sărac, rușinos. Oamenii bogați de la noi au făcut mult rău fotbalului. Noi am rămas câmp cu flori. Când statul român pompa bani pe vremea lui Ceaușescu, eram mai sus, nu?", a declarat Boloni pentru sursa citată.

"VALENTIN, CEL MAI BUN! ROMÂNII ÎL PERCEP GREȘIT"

Boloni crede că între actualii manageri din Liga 1 și Valentin Ceaușescu nu există grad de comparație:

"Și acum trei zile am vorbit cu Valentin Ceaușescu, cel bun manager din România pe care l-am cunoscut. Eu nu eram cu dictatorul Ceaușescu, familia mea nu putea fi comunistă, nu era în gena noastră să fim de acea parte (n.r. un unchi de-ai lui a fost împușcat de comuniști). Dar cu Valentin, cu care am fost și sunt foarte bun prieten, îmi permit să vorbesc și lucruri intime. El e foarte inteligent, deschis, a făcut lucruri bune pentru fotbal. Îl cheamă cum îl cheamă, tâmpenia e că e greșit perceput de mulți români, mediocritatea intelectuală!". 

Mihai Stoica, 53 de ani, a fost eliberat pe 15 februarie, după ce a fost încarcerat pe 4 martie 2014, în "Dosarul Transferurilor", fiind condamnat la trei ani și sase luni de închisoare.

Citește aici interviul integral cu Boloni din Libertatea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.