Liga 1

Boloni surprinde: "M-a bucurat eliminarea lui CFR Cluj din Europa" » Ce l-a scos din sărite: "Ești prost dacă se întâmplă așa ceva la clubul tău!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 12 September 2018

Ladislau Boloni, antrenorul lui Anvers, face o afirmație surprinzătoare în interviul exploziv acordat ziarului Libertatea. El explică de ce l-a bucurat eliminarea rușinoasă a lui CFR Cluj din play-off-ul Europa League, scor general 2-5 cu Dudelange. 

"M-am bucurat fiindcă prostia a fost pedepsită! Explicați-mi și mie cum, după ce iei campionatul, pierzi antrenorul, schimbi lotul și pui un tehnician care n-a câștigat nimic în cariera lui?! Apoi îl schimbi și pe Iordănescu, aduci un portughez și pierzi cu Dudelange!

Tu, ca și conducător, înseamnă că ești prost dacă se întâmplă așa ceva la clubul tău! Acum aud că se modifică iar banca tehnică... Să nu fiu înțeles greșit, Clujul îmi place foarte mult... Pe de altă parte, eu îi știu pe luxemburghezi, am și jucat cu ei în amicale.

La nivelul lor, categoria a treia sau a patra, sunt chiar bine organizați! Nu mai sunt poștașii ori zidarii de cândva. A, că mai lucrează câte unul pe la Primărie, în direcția sportivă, e altceva. Cea mai ușoară meserie din lumea e cea de fotbalist profesionist! Ai timp berechet. Și eu, când jucam, aveam liber și am făcut tâmplărie!", a declarat Boloni pentru Libertatea.

Citește aici interviul integral cu Boloni din Libertatea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.