Handbal

Înfrângere categorică la Zagreb » Steaua a pierdut meciul din SEHA League, scor 17-24

Foto: Sehaliga.com

Articol de Marian Ursescu  —  Wednesday, 12 September 2018

Steaua a pierdut marți seara al doilea meci în SEHA League, 17-24 cu campioana Croației, PPD Zagreb, echipă care participă în prima urnă valorică a Ligii Campionilor.

Bucureștenii au jucat foarte bine în prima repriză la Zagreb și au ținut aproape de puternicii lor adversari. Conduși cu 5-2, steliștii au egalat la 6 și gazdele au intrat doar cu un gol avantaj, la cabine: 9-8.

În partea a doua însă, croații au făcut instrucție cu românii. S-au desprins la 19-11, antrenorul Ovidiu Mihăilă a rulat tot lotul, iar victoria a fost una clară: 24-17. "În partea a doua am resimțit oboseala programului încărcat din ultima vreme. Cred că în condiții normale, diferența ar fi fost de doar două-trei goluri", a declarat după meci Ovidiu Mihăilă.

Principalii marcatori la Zagreb au fost Stefan Vujici și Javier Humet, fiecare cu câte 3 goluri marcate.

Steaua are 3 puncte din două meciuri în SEHA League, liga regională din Balcani, după victorie din prima etapă, 26-25 cu Tatran Presov. Românii vor juca joi, al treilea meci, urmând să întâlnească de la ora 18:15 pe Vojvodina Novi Sad (Serbia), meci ce se va disputa în Sala Polivalentă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.