Nationala

Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, dezvăluie mutarea făcută de FRF: "A existat o solicitare de naturalizare depusă de Federație"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 12 septembrie 2018

Ioana Bran, Ministrul Tineretului și Sportului, a dezvăluit că FRF a cerut naturalizarea unui jucător, dar a spus că nu știe exact despre cine este vorba.

"Evident că antrenorul şi federaţia sunt cei care decid dacă a aduce un sportiv străin este oportun şi benefic echipei. Noi nu putem nici să-i încurajăm, nici să-i descurajăm. Este strict opţiunea dumnealor, iar dacă aduce plusvaloare echipei României, de ce nu?

Noi primim constant solicitări de la federaţii, dar dacă nu am lista în faţă nu aş putea să răspund la modul concret. Din ce îmi aduc aminte, a existat o solicitare trimisă direct către Autoritate de către FRF", a declarat Ioana Bran.

Recent, Virgil Postolachi, născut în Moldova, a primit cetățenia română. Dacă Ioana Bran nu se referă la atacantul legitimat la PSG, jucătorul pentru care FRF a cerut naturalizarea ar putea fi Harlem Gnohere, francezul de 31 de ani de la FCSB.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.