Liga 1

Omul pe care doar Becali l-a vrut la FCSB i-a cucerit pe steliști: "Nici eu, nici Dică n-am crezut că ne poate ajuta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 13 September 2018

FCSB l-a adus în vară de la FC Botoșani pe OIimpiu Moruțan, tânăr jucător de doar 19 ani, în schimbul a 700.000 de euro, însă din spusele lui Mihai Stoica doar Gigi Becali a avut încredere în fotbalist.

"Nici eu, nici Dică nu am crezut că ne poate ajuta! Gigi (n.r. - Gigi Becali) a fost cel care a insistat cu Moruțan. El e o surpriză enormă pentru noi. A venit după o perioadă în care la Botoșani, în a doua parte a sezonului trecut, nu a făcut niciun joc de care să ne amintim.

A venit la Steaua și joacă de parcă evoluează la noi de o viață. S-a integrat. Este un copil foarte inteligent care s-a integrat perfect. E un copil comunicativ, dulce. Noi am rămas uimiți. Nu am crezut niciodată. Are deja 3 goluri marcate la noi, intră și joacă foarte bine", a declarat directorul sportiv de la FCSB la TV Digi Sport.

"Când l-am luat eu pe Moruțan nu l-a vrut nimeni. M-am certat cu ei (nr. Nicolae Dică și Mihai Stoica) și acum îmi zice Meme că e bombă. Nu că e tânăr, dar are experiență de vârstnic" Gigi Becali

900.000 €e cota lui Moruțan pe transfermarkt, iar clauza de reziliere de la FCSB e de 70 de milioane de euro

12 meciuri, 3 goluri și două pase decisive are Moruțan la FCSB în toate competițiile acestui sezon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.