Nationala

Mirel Rădoi ridicat în slăvi de un vechi rival: "Nu-mi e simpatic, dar are un mare atu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 septembrie 2018

Marius Șumudică, tehnicianul lui Al Shabab, îl laudă pe selecționerul României U21 pentru cele două victorii obținute din tot atâtea meciuri de când e la cârma naționalei de tineret și pentru faptul că e foarte aproape să-i ducă pe "tricolori" la EURO 2019.

"Mirel Rădoi va avea un viitor strălucit ca antrenor. El are un mare atu că a acceptat s-o ia până la urmă de jos, să se ducă la școala de antrenori și să ia diplomele. Să câștigi în Portugalia e extraordinar de greu, știu ce vorbesc. Știu ce înseamnă școala de juniori portugheză.

O să vedeți traseul lui Mirel Rădoi, nefiindu-mi un tip simpatic, din cauza trecutului. Eu îi doresc din tot sufletul să ajungă departe. Știe să țină vestiarul unit, îți dă puterea de a lupta și tăria pentru a juca și pentru el", a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

"Jos pălăria pentru ce face domnul Hagi la Academie. Când jucătorii cresc împreună e clar că se formează niște relații acolo. El se implică, el conduce tot. Iată că rezultatele apar. Bravo lui!" Marius Șumudică

Citește și: Simulare GSP.ro » Cu cine ar urma să se înfrunte România U21 la EURO 2019 » Echipele calificate, cine dă baraj

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.