Nationala

Șumudică atac la Contra: "Nu e confortabil să mergi cu avionul 6-7 ore și să joci doar 20 de minute"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 septembrie 2018

Marius Șumudică, antrenorul lui Budescu la Al Shabab, s-a arătat deranjat de faptul că elevul său n-a jucat decât 22 de minute pentru naționala României în meciul cu Muntenegru, scor 0-0, iar în partida cu Serbia, 2-2, n-a evoluat nicio secundă.

"Probabil că Budescu a fost deranajat că n-a jucat, dar n-a acuzat pe nimeni, el trece ușor peste asta. Am vorbit puțin cu el. A făcut antrenament de recuperare cu preparatorul nostru fizic. Nu e confortabil să mergi 6-7 ore cu avionul și să joci doar 20 de minute", a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

Șumudică a vorbit și despre noua competiție în care România a jucat deja două partide: "Liga Națiunilor mi se pare o competiție amicală. Nu văd echipele focusate. Nu vreau să dau la o parte performanța pe care am realizat-o în Serbia.

Acest 2-2 e o performanță după acea înfrângere cu 5-0. În prima repriză am fost zero, dar în a doua repriză au existat unele sclipiri. E adevărat că pe faza de atac am avut unele realizări pentru că se juca foarte deschis. A fost o repriză bună".

Citește și: Mirel Rădoi ridicat în slăvi de un vechi rival: "Nu-mi e simpatic, dar are un mare atu"

SIMULARE // Liga Naţiunilor ne îndepărtează de EURO! Cum ar arăta grupa horror » Am avea nevoie de un noroc imens pentru una accesibilă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.