Liga 1

Julio Baptista, motiv de ironii: "Dacă intru eu acum la 90 de kilograme, tot joc mai bine decât el"

Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 septembrie 2018

Vasile Miriuță, fostul antrenor de la CFR Cluj, critică aducerea fostului jucător de la Real Madrid, Julio Baptista, 36 de ani.

"Ce să mai spun? Baptista a fost un jucător extraordinar. L-am văzut acum în două jocuri când a jucat, dacă intru eu acum la 90 de kilograme, nu cred că se mișcă Baptista mai bine ca mine. Fără să-l supăr, a fost un mare jucător, însă fiecăruia îi vine rândul.

A fost o lovitură de imagine a șefilor de acolo. Să aducă lumea la stadion cu intrarea în grupele Europa League. Nu s-a întâmplat acest lucru, din păcate. Baptista nu este un jucător care să poată acum să joace foarte bine.

Poate dacă îl pregătești 2-3 luni, să-l ai prin decembrie. Dar nu știu dacă mai poate acum. Părerea mea e că a fost o greșeală aducerea lui Baptista la CFR. Mai bine îi dai șansa unui jucător tânăr de acolo și sunt vreo 6-7 la Cluj", a declarat Miriuță la Pro X.

Pentru CFR Cluj urmează meciul de pe teren propriu cu FCSB de duminică, ora 21:00, din etapa a 8-a din Liga 1.

Citește și: Omul pe care doar Becali l-a vrut la FCSB i-a cucerit pe steliști: "Nici eu, nici Dică n-am crezut că ne poate ajuta"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.