Campionate

Semnal de alarmă: "Maradona e bolnav și trebuie ajutat! Cineva să-i recomande un spital! Nu poți profita așa de un om, asta e prostituție!"

Diego Maradona (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 septembrie 2018

José Luis Sánchez Solá, 59 de ani, antrenorul mexican al lui Las Vegas Lights, critică dur decizia celor de la Dorados de Sinaloa, echipă din liga a doua din Mexic, de a-l instala pe Diego Maradona la cârma echipei.

"Maradona nu va face nimic la Dorados. Nu pentru că nu știe, ci pentru că nu poate. E un om bolnav și nu-și dau seama nici cei care îl angajează, nici rudele lui.
În loc să-i ofere un contract, marile cluburi ale lumii ar trebui să-l ajute să se facă bine.

E o ființă umană, nu e o mașină, dar unii profită de el. Această mutare nu va funcționa pentru că Maradona nu se simte bine. Îl vor concedia, pentru că el e bolnav. Va reveni la vechile obiceiuri cu care acest domn este obișnuit. Nu poți lua un om să profiți de el, asta e prostituție", spune Sola pentru ESPN.

Maradona a povestit la conferința de presă că prietenul său Antonio Mohamed, fost antrenor al lui Monterrey, i-a povestit despre Dorados Sinaloa. José Luis Sánchez Solá nu l-a iertat nici pe amicul lui Maradona: "Dacă Mohamed ar fi cu adevărat prietenul său și ar vrea să-l ajute, i-ar recomanda un spital înainte să-i ofere o echipă în Mexic. Dar fiecare înțelege cum vrea cuvântul prietenie", spune antrenorul lui Las Vegas Lights din NASL.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.