Liga 1

Pleacă Bratu de la Dinamo după înfrângerea cu Astra? "Vom vedea zilele viitoare" + ce îl nemulțumește pe antrenor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 septembrie 2018

Florin Bratu a comentat eșecul cu Astra Giurgiu de pe teren propriu, scor 1-2. Tehnicianul dinamovist a vorbit și despre posibila plecare de la Dinamo după această înfrângere. 

"E greu de suportat acest eșec. E o înfrângere care ne doare, mai ales că am jucat acasă. Din păcate, iată că lipsa de maturitate își face simțită prezența. Nu reușim să securizăm poarta pentru a nu mai lua goluri copilărești.

Nu am reușit să facem prea multe, vom vedea ce se va întâmpla. E lipsă de maturitate în multe momente, am mai spus asta.

E greu să găsești o echipă de bază când pierzi meci de meci. Continuăm să primim goluri, suferim și pe fază ofensivă însă. Nu am reușit să înscriem mai mult, deși meritam", a zis Bratu la Look TV.

...despre Axente și Popovici: "Nu i-am transferat eu pe Axente și Popovici. Ci clubul Dinamo. Toți au fost de acord. Aveam un buget și acestea erau opțiunile".

...despre posibila demitere: "Am o relație bună cu conducerea, vom vedea ce va fi zilele viitoare. Mie îmi place să lupt până la ultima picătură de energie"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.