Liga 1

Ce nu s-a văzut la TV » Acuze grave după un nou șoc: Bratu și doi idoli ai tribunelor, "masacrați" de fani după meci + Cum a răspuns Alibec când a fost chemat să înjure FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 15 September 2018

Dinamo a continuat forma dezastruoasă din ultima vreme și a bifat o nouă înfrângere în campionat, 1-2 pe teren propriu cu Astra Giurgiu. "Câinii" au ajuns la 4 înfrângeri în 8 etape și au nu mai puțin de 16 goluri primite. 

Jocul roș-albilor i-a nemulțumit pe puținii fani prezenți aseară în "Ștefan cel Mare", care i-au huiduit copios pe jucători la finalul partidei. Aproximativ 15-20 de fani prezenți la Tribuna a II-a s-au strâns după fluierul final în jurul tunelului de la vestiare și le-au adresat cuvinte grele fotbaliștilor, dar și lui Bratu. 

Hanca și Nistor, țintele principale

Suporterii i-au luat mai întâi la țintă pe jucători, principalii vizați fiind Sergiu Hanca și Dan Nistor. Hanca a fost înjurat violent de fani, mai ales după ratarea uriașă din ultimele minute, în timp ce căpitanul echipei a fost luat în vizor, fiindu-i reamintit pe un ton dur de faptul că s-a arătat dispus să plece la FCSB după oferta lansată de Becali în vară. 

Insulte grave pentru Bratu

Ultimul care a ieșit de pe teren a fost antrenorul Florin Bratu, cel care până recent se bucura de suportul necondiționat al fanilor. Nu a mai fost cazul aseară. Cei prezenți la Tribuna a II-a l-au înjurat pe tehnician și i-au reproșat jocul slab al echipei din ultimele etape. "Mitraliera" nu a intrat în dialog cu fanii recalcitranți și a plecat spre vestiare fără să le răspundă celor care îl contestau. 

Alibec nu a vrut să înjure FCSB

Denis Alibec a marcat aseară primul său gol de la revenirea la Astra, chiar împotriva victimei preferate. Atacantul izgonit de la FCSB a reușit al 10-lea gol contra "câinilor" și a fost printre cei mai buni jucători de pe teren. 

La finalul partidei, Alibec s-a intersectat la rândul său cu fanii dinamoviști, care i-au solicitat acestuia să scandeze trivialități la adresa fostei echipe. Atacantul a refuzat, a salutat rece către Tribuna a II-a și și-a văzut de drum netulburat spre vestiare. 

Vezi și:  Pleacă Bratu de la Dinamo după înfrângerea cu Astra? "Vom vedea zilele viitoare" + ce îl nemulțumește pe antrenor

Vezi aici cronica partidei Dinamo - Astra 1-2

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.