Liga 1

Atac devastator al lui Dinu Gheorghe » S-a luat de Bratu și Dănciulescu: "E rușinos ce se întâmplă acolo, el n-are nicio competență"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 15 septembrie 2018

Eșecul lui Dinamo cu Astra, 1-2, a stârnit reacții dure din partea lui Dinu Gheorghe, fost președinte al "câinilor" în 2015. Acesta i-a taxat pe fundașii lui Bratu și nu a ezistat să-l "înțepe" nici pe directorul general Ionel Dănciulescu. 

"Dinamo va avea mai probleme din cauza defensivei, a modului în care se apără echipa. Pe lângă lipsa totală de valoare a celor care compun linia defensivă, Katsikas, Popescu, Ciubotariu și Grigore, mă rog ultimii doi sunt tineri și au nevoie să crească, jocul echipei creează mari probleme. Au fost meciuri până acum în care ei au scăpat ieftin, ne amintim meciul cu Voluntari, meciul cu Sibiu de acasă, când au câștigat cu mare noroc pe final, egalul ciupit cu Steaua.

La Dinamo este destul de rușinos ce se întâmplă. Avem un director general care n-are nicio competență, cel puțin asta văd eu din afară, dacă greșesc îmi cer scuze, dar este un vid care se manifestă acolo", a declarat Dinu Gheorghe, la TV Digi Sport. 

S-a luat și de Bratu

Dinu Gheorghe e sceptic în ceea ce privește șansele lui Dinamo de a prinde play-off-ul și îl ia în vizor și pe antrenorul Florin Bratu. 

"Obiectivul lui Bratu nu este play-off-ul. Dacă el a acceptat acest obiectiv când a semnat contractul cu Dinamo, a greșit! Ar fi o mare minune dacă această echipă ar prinde play-off-ul, după evoluțiile din primele opt etape", a adăugat Dinu Gheorghe. 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.