Campionate

VIDEO Scene horror în Brazilia! Un jucător și-a pierdut cumpătul și l-a bătut pe arbitru: "Are o gaură în craniu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 15 septembrie 2018

Meciul de fotbal în sală dintre Fluminente și Atletico Brasileense, finala Cupei, a avut parte de un incident oribil și a fost oprit.

Alcione Marcelino, mijlocașul de 34 de ani al celor de la Atletico Brasileense, și-a pierdut cumpătul și a avut o reacție nervoasă la adresa arbitrului Marcos Norgueira. Fotbalistul l-a lovit cu capul în gură, trimițându-l la podea pe central, iar după aceea l-a lovit cu piciorul în cap.

Arbitrul a fost internat în spital și a fost supus mai multor analize. Poliția l-a reținut pe fotbalist, iar arbitrul l-a dat în judecată pe acesta.

"Potrivit lui Marcos, Alcione s-a plâns că a fost fault la golul șase marcat de Fluminense. Marcos i-a spus jucătorului că a luat decizia corectă și că ar trebui să continue meciul. Nu se aștepta la această reacție. Totul s-a petrecut repede. Marcos nu se aștepta la așa ceva și de aceea nu a reacționat când jucătorul a venit spre el. A fost surprins de atitudinea agresivă a acestuia. Până să realizeze ce se întâmplă, a fost lovit cu capul în gură și cu piciorul când era la podea.

Marcos are leziuni grave la cap și chiar are o gaură în craniu. Este spitalizat pentru a nu i se agrava situația. Are dureri mari. Sper ca starea lui să nu se agraveze", a declarat Fabio Santos, avocatul arbitrului Maros Norgueira, potrivit The Sun.

După incident, meciul a fost întrerupt 16 minute, iar Fluminense s-a impus cu 6-4.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.