Campionate

Incredibil! Prin ce trebuie să treacă fanii lui Juventus care vor un tricou cu Ronaldo » Ce s-a întâmplat după transferul lui Cristiano în Serie A

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Daniel Scorpie  —  Saturday, 15 September 2018

Fanii lui Juventus ce comandă online tricoul lui Cristiano Ronaldo stau la coadă. Datorită lui Cristiano, vânzările de tricouri ale lui Juventus în Europa au crescut în august cu 145,5% față de aceeași lună din 2017.

S-a transferat numai de 5 săptămâni la Juventus, dar impactul comercial este formidabil. Ronaldo a făcut să crească exponențial interesul tifosilor bianconeri, ce au cumpărat tricouri ale campionilor Italiei într-o singură lună, de la magazinele oficiale și online, cât în întregul sezon anterior! Stocul de piese cu numele și numărul lui Cristiano pe spate s-a epuizat de mult, iar pentru a avea unul va trebui să aștepte o lună de la comandă!

Pe 7 în Spania și Marea Britanie

Potrivit unui studiu realizat în Germania, Ronaldo-mania a generat un salt formidabil de 145,5% în vânzarea online a tricourilor echipei lui Allegri în Europa față de aceeași lună din 2017. În Italia și în Austria sunt cele mai căutate, în timp ce în Spania și-n Marea Britanie, tricourile torinezilor și ale starului portughez, cumpărat cu 114 milioane de euro de la Real Madrid, se află pe locul 7. 

6.300.000 €a încasat Juventus doar din vânzarea primului lot de 55.000 de tricouri ale lui Ronaldo, epuizat în 3 săptămâni de la transfer

104euro costă varianta comercială a tricoului lui Cristiano, iar 114,9 euro se achită pentru replica oficială de joc 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.