Stranieri

Neiertător! Un fost jucător de la Șahtior îl distruge pe Mircea Lucescu: "Mi-am încheiat cariera din cauza acestui om"

Julius Aghahowa, în prima perioadă jucată la Șahtior // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 15 September 2018

Mircea Lucescu (73 de ani) a făcut istorie pe banca lui Șahtior Donețk, echipă la care a antrenat 12 ani și a reușit performanțe fantastice.

Totuși, Il Luce și-a făcut și mulți inamici în perioada petreucăt la clubul ucrainean. Nigerianul Julius Aghahowa, atacant cu 10 sezoane la Șahtior, a lansat recent un atac la adresa antrenorului român, despre care spune că l-a defavorizat.

"N-am avut nicio problemă la Șahtior până în momentul în care a sosit Mircea Lucescu. Încă din prima clipă nu a avut o relație bună cu liderii echipei. Drept urmare, fotbaliștii fantastici care au făcut istorie pentru club au fost îndepărați și înlocuiți cu brazilieni pe care nu-i recomanda tot timpul profesionalismul. Erau cazuri când veneau la antrenament direct din discoteci, nu arătau nimic și tot erau titularizați.

Erau multe tensiuni în echipă, dar ne prefăceam că totul e în ordine. Lucescu avea grupul lui de jucători. Problema a fost reprezentată de bani și de agentul meu. Am simțit că nu sunt tratat corect. După asta am decis să-mi închei cariera din cauza acestui om pentru a nu mai trăi astfel de dezamăgiri", a spus Aghahowa, potrivit Sports Arena.

Julius Aghahowa a evoluat pentru Șahtior între 2000 și 2007. A revenit în 2009 la echipa lui Lucescu, unde a mai stat trei ani, jucând însă foarte puțin. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.