Liga 1

GAZ METAN - CRAIOVA 3-2 // Deciziile lui Andrei Chivulete analizate de Constantin Zotta » Concluzia fostului arbitru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 15 September 2018

Gaz Metan s-a impus în fața celor de la CS U Craiova, scor 3-2. Centralul Andrei Chivulete a avut un meci infernal, în care a acordat 4 lovituri de la 11 metri și un cartonaș roșu.  

Constantin Zotta, fost arbitru, a analizat deciziile luate de Chivulete.

  • Mitriță a înscris în minutul 7 din lovitura de pedeapsă rezultată în urma unui duel Crețu-Mihăilă. Extrema Craiovei urmărea mingea și a căzut într-o alunecare în fața lui Pleșca. Arbitrul a considerat că medieșeanul l-a împiedicat pe Mihăilă, deși din reluările TV nu s-a văzut un fault clar.

"Se putea da, e cel mai ușor acordat, dar există circumstanțe. E foarte greu de urmărit contactul"Constantin Zotta 

  • A urmat alt penalty după patru minute, transformat de Marius Constantin. Cristea a căzut dintr-un duel cu Donkor, ca și cum ar fi fost împins. La fel, reluările n-au arătat că africanul ar fi comis un fault evident.

 

  • Al treilea penalty, acordat corect la un fault al lui Constantin la Bărbuț, a fost executat de Mitriță și parat de Pleșca.

"A fost clar, Marius Constantin își lovește adversarul"Constantin Zotta 

  • În minutul 73, Mitriță a vrut să se ridice și s-a ciocnit, în mișcare, cu Crețu, care alerga normal și a încercat să-l ferească. Al patrulea penalty dat ușor, transformat de Koljici pentru 2-2.

"Din punctul meu de vedere a fost un penalty corect acordat. Crețu din neglijență, sare asupra unui adversar. Asta îi determină căderea lui Mitriță. E neregulamentar. Nu cred că face totul pentru a-l evita"Constantin Zotta

  • În final l-a eliminat pe Fedele, deși la atacul lui la Fofana n-a existat contact.

"Fofana evită contactul, apoi. Motivul pentru care el cade, nu îl regăsesc. Decizia corectă era lovitură liberă indirectă și cartonaș galben pentru simulare jucătorului de la Mediaș"Constantin Zotta

Vezi și: Medieșenii, savuroși la interviuri: "Dacă mai dădea un penalty, îl bătea Chivulete!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.