Liga 1

Trăieşte!

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Căpcăunul" Fabbiani a marcat aseară primele sale goluri în 2008. Fabbiani a dansat din nou aseară cu compatriotul său Culio, într-o reprezentaţie ce tinde să devină marcă înregistrată în Liga I, după ce a reuşit primul său gol în acest an. Argentinianul nu izbutise să perforeze poarta în pregătiri şi, mai mult, a ratat şi două penaltyuri.
Cristian a început dezamăgitor meciul de aseară, impresionînd mai mult prin risipă de energie decît prin realizările tehnice. Minutul 30 a fost izbăvitor pentru argentinian, care a şlefuit o minge cu tibia, la capătul centrării lui Trică. Shrek s-a bucurat ca un copil, rezemîndu-se de fanionul de la colţul terenului. Dorsin a venit să-l felicite, însă Fabbiani i-a făcut semn nordicului că nu poate fi partenerul său de dans. Atacantul l-a aşteptat pe Culio, punînd apoi în scenă dansul care celebrează fiecare gol al celor doi argentinieni.
Deşi a promis răzbunare după ironiile lui Pepe Moreno, Fabbiani nu şi-a mai inscripţionat nici un mesaj adresat columbianului pe maieul de sub tricoul de joc. Shrek a făcut dubla în minutul 76, şutînd lejer pe lîngă Bănică.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.