Box

FOTO + VIDEO Saul "Canelo" Alvarez este noul rege al boxului! S-a impus la puncte în supermeciul cu Golovkin

+9 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 16 septembrie 2018

Mexicanul Saul "Canelo" Alvarez s-a impus în meciului anului în box, câștigând duelul cu kazahul Gennady Golovkin.

Alvarez, 28 de ani, s-a impus la puncte în meciul cu Golovkin, 36 de ani, 114-144, 115-113, 115-113, într-un meci disputat în Las Vegas. El deține acum centurile WBC și WBA la categoria mijlocie.

Meciul a fost unul extrem de spectaculos și de echilibrat, ambii pugiliști având momente bune și reușind lovituri spectaculoase.

În final, Alvarez a fost văzut câștigător de doi dintre cei trei arbitri, provocând prima înfrângere din cariera lui Golovkin (38-1-1). Alvarez are 50 de victorii, o înfrângere și două egaluri.

"Vreau să le mulțumesc celor din colțul meu și celor care mereu au crezut în mine. Golovkin e un pugilist bun. Am vrut să-l fac KO, dar nu am putut. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că vom duce centurile în Mexic. Golovkin a câștigat câteva runde, dar am făcut o treabă bună. Cei din colțul meu sunt cei mai buni din lume. Sunt un pugilist de elită și am demonstrat-o!", a declarat după meci Saul "Canelo" Alvarez.

Acesta a fost al doilea meci dintre Saul Alvarez și Gennady Golovkin. În urmă cu un an, lupta dintre cei doi s-a terminat la egalitate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.