Liga 1

Dinamo, bună doar în play-out! Echipa lui Bratu clachează în meciurile cu miză

Articol de Victor Vrînceanu  —  duminică, 16 septembrie 2018

Dinamo a jucat deja cu 5 dintre cele 6 echipe care au evoluat sezonul trecut în play-off. Are o singură victorie.

"Câinii" au pierdut fără drept de apel în fața Astrei, 1-2, dovedind astfel că ratarea play-off-ului în sezonul trecut nu a fost o întâmplare. Cu meciul de vineri seară, trupa antrenată de Florin Bratu a ajuns la a treia înfrângere din această stagiune împotriva unei formații care a evoluat anul trecut în play-off. Pe lângă aceste eșecuri, "haita" mai are o remiză împotriva celor de la FCSB, în etapa a doua, când roș-albii au fost conduși și au revenit în trei rânduri.

Singurul rezultat pozitiv a fost înregistrat în runda a patra. Elevii lui Bratu au învins Viitorul, 1-0, acesta fiind și singurul meci din actuala stagiune în care Dinamo nu a primit gol. În toate eșecurile cu echipele fruntașe, Dinamo a încasat cel puțin 2 goluri, cea mai usturătoare fiind înfrângerea din Bănie, 0-3.

Rămâne de văzut ce rezultat va scoate trupa "Mitralierei" etapa viitoare, având în vedere că se va duela în deplasare cu Poli Iași, ocupanta ultimului loc al play-off-ului în stagiunea anterioară. Disputa se anunță una interesantă având în vedere că în ultimele 5 întâlniri directe palmaresul e unul foarte echilibrat: câte 2 victorii de fiecare parte și o remiză. 

11 goluri a primit Dinamo în meciurile împotriva echipelor care au evoluat sezonul trecut în play-off. "Câinii" au înscris împotriva acestora de 6 ori

16 goluri a încasat Dinamo în acest sezon de Liga 1, cea mai slabă defensivă din campionat

Clasament Play-off 2017/2018

Rezultatele cu echipele care au jucat în play-off

FCSB - Dinamo 3-3
Dinamo - Viitorul 1-0
CFR - Dinamo 3-1
CSU Craiova - Dinamo 3-0
Dinamo - Astra 1-2

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.