Liga 1

Gică Hagi s-a enervat! Cum a reacționat când a fost întrebat despre transferul lui Ianis la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 16 septembrie 2018

Gică Hagi, managerul celor de la Viitorul, a susținut o conferință de presă înainte de meciul cu AFC Hermannstadt, de luni, ora 21:00.

Gică Hagi s-a enervant când a fost întrebat despre un posibil transfer al mijlocașului Ianis Hagi, 20 de ani, la FCSB, după ce Gigi Becali a declarat "Doar de la noi poate să plece pe bani mulți. El, ca să plece pe 20 de milioane, trebuie să plece de la Steaua".

"Ianis este un tânăr talentat, dar are nevoie de timp şi răbdare pentru a progresa în fiecare zi. Asta contează pentru mine. Toate celelalte vor veni pentru că este vorba despre un jucător foarte talentat.

Lăsaţi întrebările astea și întrebaţi de Viitorul. Ianis e la Viitorul, care l-a cumpărat. E jucătorul nostru! Nu aţi văzut că şi-a prelungit contractul acum o lună? Lăsaţi-i pe ceilalţi să aibă grijă de jucătorii lor şi să-i facă pe jucătorii lor de milioane! Deocamdată e la noi şi vom vedea ce va fi. Nu vă înţeleg deloc. Suntem în campionat, iar noi vorbim de transferuri când mai sunt trei luni de jucat", a declarat Gică Hagi la conferința de presă, potrivit TV Telekom Sport.

  • Viitorul - AFC Hermannstadt se joacă luni, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.