Baschet

Cine e principalul suspect în cazul atacului asupra baschetbaliștilor americani din Brăila » A fost la închisoare pentru proxenetism și a măcelărit un rival cu săbii și topoare!

Dasaev, principalul suspect în cazul agresiunii asupra celor doi baschetbaliști FOTO: http://obiectivbr.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 16 September 2018

Baschetbaliștii americani Darrell Bowie (25 de ani) și Joseph McClain (24 de ani), legitimați la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiați sâmbătă noapte la o terasă din oraș. Mircea Totolici, managerul clubului ACS Cuza Sport Brăila, mărturisește că Poliția ar fi depistat deja autorul atacului.

"Pe la 00:10 am fost sunat și mi s-a spus că americanii au fost înjunghiați. În acel moment, am simțit că-mi fuge pământul de sub picioare. Am plecat imediat la spital și am discutat cu cei care au fost în club, toți au avut același răspuns, că au fost atacați prin surprindere, fără niciun motiv. Se pare că deja se cunoaște numele atacatorului, dar Poliția ne-a recomandat să nu vorbim despre acest subiect deocamdată, pe perioada cercetărilor. Se pare că este vorba despre un personaj cunoscut în lumea interlopă", a declarat Mircea Totolici pentru obiectivbr.ro.

Principalul suspect

Presa locală dezvăluie că principalul suspect ar fi Husein Daniel Gabriel, poreclit Dasaev, cunoscut pentru actele sale violente. Obiectivbr.ro face o incursiune prin trecutul interlopului. Dasaev a fost condamnat la 20 de ani de pușcarie pentru proxenetism și viol de un tribunal din Spania, dar a fost eliberat în 2014, mai devreme decât era programat. Acesta a fost și coatutor la o crimă, pe când avea 21 de ani, când, alături de alți membri ai clanului, a măcelărit un rival cu furci, topoare și săbii.

Vezi și:  Incident șocant în Brăila » Unul dintre baschetbaliștii înjunghiați la terasă a fost adus de urgență la București! Medicii se pregătesc să-l opereze din nou

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.