Baschet

Ipoteză halucinantă în cazul baschetbaliștilor înjunghiați la Brăila » Procurorii analizează acum imaginile de pe camerele de supraveghere

Imagine de arhivă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 16 September 2018

Baschetbaliștii americani Darrell Bowie (25 de ani) și Joseph McClain (24 de ani), legitimați la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiați sâmbătă noapte la o terasă din oraș (detalii AICI). 

Site-ul local DeBraila.ro lansează o ipoteză înspăimântătoare. Incidentul de pe terasa "Music Pub" ar fi pornit din senin, iar la agresiune ar fi fost părtași și oamenii de ordine ai localului. După ce un personaj a cărui identitate nu a fost încă făcută publică s-a năpustit asupra sportivilor, bodyguarzii și cei din anturajul atacatorului s-ar fi  alăturat luptei!

Surse judiciare au declarat sub anonimat, pentru aceeași sursă, că baschetbaliștii nu ar fi provocat pe nimeni și că nu a existat nicio discuție în contradictoriu între cele două tabere. În aceste momente, procurorii analizează imaginile de pe camerele de supraveghere.

Vezi și: Cine e principalul suspect în cazul atacului asupra baschetbaliștilor americani din Brăila » A fost la închisoare pentru proxenetism și a măcelărit un rival cu săbii și topoare!

Mesaj disperat al managerului clubului baschetbaliștilor înjunghiați la Brăila: "Rog autoritățile locale să ia măsuri urgente!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.