Stranieri

VIDEO Golgeterul primei ligi din Grecia este român! Vârful venit de la Viitorul este de neoprit

Foto: Vlad Morar, numărul 13

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 16 septembrie 2018

Vlad Morar (25 de ani) a marcat unicul gol al formației sale, Panetolikos, în egalul obținut pe terenul lui Xanthi, scor 1-1, și a urcat pe prima poziție a clasamentului golgeterilor din Grecia.

Grecia e cucerită de români. Răzvan Lucescu intră cu pași rapizi dar siguri în istoria lui PAOK Salonic (detalii AICI), iar Vlad Morar e de neoprit. Vârful venit de la Viitorul Constanța a punctat în minutul 21, după o eroare a sârbului din poarta lui Xanthi, Zivko Zivkovic. Un pressing susținut l-a forțat să greșească degajarea. Morar a recoperat mingea și a trimis-o la colțul scurt. Gazdele au egalat din penalty, prin Erik Jendrisek, cu două minute înaintea pauzei. 

Morar traversează o perioadă de vis. Etapa trecută, contra lui OFI Creta, a marcat ambele goluri ale victoriei, scor 2-1. Românul este în acest momentul primul în clasamentul marcatorilor, cu 3 reușite. Panetolikos este pe 6 în Grecia, cu 4 puncte după 3 etape.

Vezi și: Conspirație împotriva lui PAOK Salonic?! Răzvan Lucescu a răbufnit: "S-a văzut de la Atena! Toată lumea a văzut"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.