Liga 1

CFR - FCSB 1-1 // FOTO Start încins de meci la Cluj » Alexandru Stan, iertat după o intrare dură! Nu a mai scăpat de "galben" 3 minute mai târziu

+4 Foto
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 16 September 2018

CFR Cluj a remizat acasă cu FCSB, 1-1, în derby-ul etapei a 8-a din Liga 1.

Partida dintre cele două mari favorite la titlu a avut un start agresiv de meci. În minutul 4, fundașul stânga stelist Alexandru Stan a avut o intrare dură asupra lui Mihai Bordeianu, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

Radu Petrescu nu i-a acordat nici măcar galben lui Alexandru Stan, dar l-a avertizat pe Nedelcu pentru faultul comis la faza imediat următoare, asupra unui alt jucător al CFR-ului.

A recidivat 3 minute mai târziu

În minutul 7, Alexandru Stan a fost avertizat până la urmă, după o altă intrare imprundentă. Culmea, comisă asupra aceluiași Bordeianu, care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Radu Petrescu nu l-a mai iertat și l-a avertizat pe fundașul transferat de la Astra.


Faza în urma căreia Alexandru Stan a fost avertizat / Captură TV Telekom Sport

Jocul dur a persitat pe toată durata primei reprize. Nu mai puțin de 6 jucători au fost avertizați, câte 3 din fiecare echipă: Arlauskis, Camora și Djokovic de la CFR, Nedelcu, Stan și Bălașa de la FCSB. 

Vezi și: Iuliu Mureșan, înaintea derby-ului: "Sper să nu mai treacă 86 de ani până la următoarea victorie cu FCSB" + Conceicao are postul asigurat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.