Liga 1

CFR - FCSB 1-1 // EXCLUSIV Reacția fotbalistului de la FCSB care a fost criticat dur de Becali: "Hai, lasă asta, tu fă-ți treaba și joacă"

Articol de Raymond Füstös  —  Sunday, 16 September 2018

Gigi Becali și-a criticat dur jucătorii după remiza cu CFR Cluj, 1-1, iar unul dintre principalii vizați a fost mijlocaș Dragoș Nedelcu, folosit la acest meci pe postul de mijlocaș la închidere. 

La finalul partidei, reporterul GSP.ro prezent la Cluj i-a surprins la finalul partidei pe Dragoș Nedelcu și Romario Benzar ieșind zâmbitori din zona vestiarelor.

Starea de spirit a lui Nedelcu s-a alterat brusc atunci când a văzut unul dintre televizoarele amplasate pe culoar: Gigi Becali îl critica dur chiar în acel moment, iar Nedelcu a putut citi pe burtieră declarația patronului său: "Nedelcu dormea pe teren".

Fotbalistul de 21 de ani a amuțit brusc, Nedelcu fiind încurajat de un membru din staff: "Hai, lasă asta, tu fă-ți treaba și joacă". 

"Nedelcule, dormi? Aștepți să vină adversarul să-ți ia mingea? Terenul de fotbal nu e dormitor. Am zis să-l forțăm, că am dat 2 milioane de euro pe jucător, dar n-am pe cine să forțez"
Gigi Becali, finanțator FCSB

Citește AICI cronica partidei CFR Cluj - FCSB 1-1

Vezi și:

CLASAMENT ACTUALIZAT LIGA 1

PROGRAM ETAPA 8

Vineri:
Concordia Chiajna - Sepsi 0-3 Detalii AICI
Dinamo - Astra Giurgiu 1-2 Detalii AICI
Sâmbătă:
Dunărea Călărași  - FC Botoșani 3-2 Detalii AICI
Gaz Metan - U Craiova 3-2 Detalii AICI
Azi:
FC Voluntari - Poli Iași  2-3 Detalii AICI
CFR Cluj - FCSB 1-1 Detalii AICI
Luni:
21:00 Viitorul - AFC Hermannstadt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.