Stranieri

Cea mai bună apărare! ”Bölöni merită felicitat! Îmi scot pălăria! E extraordinar ce a făcut la Antwerp într-un singur an”

Ladislau Boloni (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 17 septembrie 2018

Antwerp, fără înfrângere, doar 3 goluri primite în șapte etape. Duminică, a marcat 5 goluri, câte reușise în precedentele 6 runde.

Eliminat împotriva lui Anderlecht, Loți Bölöni a fost suspendat două etape. Primul meci în tribună, cu Waregem. "Ce va mai inventa inteligentul antrenor român? Ce truc va găsi pentru a le vorbi jucătorilor săi?", s-au întrebat jurnaliștii de la Het Nieuwsblad, amintindu-și că, sezonul trecut, într-un moment similar, le-a dat sfaturi băieților în autocarul din parcare, cu toate geamurile acoperite. Deocamdată, n-au descoperit secretul. Dar au remarcat că, și fără antrenor, "Antwerp joacă aproape perfect".

4 victorii și 3 egaluriare Antwerp în primele 7 etape

Într-un start de sezon fără înfrângere (deși a jucat deja cu cele mai bune echipe, Bruges și Anderlecht, un dublu 1-1), Loți are cea mai bună apărare, cu doar 3 goluri primite în șapte etape. Iar duminică, echipa sa a marcat de cinci ori, câte reușise în total în precedentele runde.

4 meciuri fără gol primitare echipa lui Loți Bölöni

Chiar și antrenorul adversarilor a apreciat jocul lui Antwerp: "Bölöni merită felicitat! Îmi scot pălăria! E extraordinar ce a făcut aici într-un singur an. Merită respectul nostru", a declarat Francky Dury la conferință. Antwerp e pe locul 3, și Loți nu mai vrea să piardă play-off-ul și în acest an. Sezonul precedent, l-a ratat în ultima clipă. 

3 echipen-au pierdut niciun meci în actualul campionat belgian: Bruges, Genk și Antwerp 

"La ce calitate avem în echipă și cu Bölöni antrenor, putem încheia acest campionat pe un loc frumos, mult în față"
Ivo Rodrigues, mijlocaș Antwerp

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.