Liga 1

Helmuth Duckadam pune sare pe rana celor de la FCSB: "E inexplicabil! Nu există nicio scuză!"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 septembrie 2018

Helmuth Duckadam, președintele de onoare al celor de la FCSB, se alătură celor care critică pregătirea fizică a formației lui Nicolae Dică.

"E inadmisibil ca în repriza a 2-a să pierdem 4 puncte. E inexplicabil. Am condus și cu Botoșani, și cu CFR Cluj. E o problemă care trebuie analizată de cei de lângă echipă. Eu nu mă bag în aceste probleme. Alții hotărăsc.

Anul acesta nu există nicio scuză să nu luăm campionatul. Avem avantajul că nu mai jucăm meciuri în cupele europene.

În perioada lui Reghecampf erau meciuri în care jucam slab, dar în ultimele minute reușeam să facem un pressing agresiv și să câștigăm în minutele de final datorită prospețimii. A fost o experiență interesantă cu Neubert", a declarat Helmuth Duckadam la Pro X.

"Dacă vorbim de partea fizică, e adevărat. Nu avem energie, putere. Să facă MM, să facă Dică, să facă preparatorii ceva! Eu sunt doctor?! Nu pot face asta.  L-am întrebat pe MM care e situația. El zice că nu e adevărat, a zis că avem cel mai bun preparator din toată Europa"Gigi Becali

  • Conform site-ului oficial, de pregătirea fizică a steliștilor se ocupă Marian Lupu și Horia Codorean (ambii preparatori fizici) și Ovidiu Kurti (kinetoterapeut).

Vezi și: I-a trecut pe lista premianților » "Joacă foarte bine, ca ceasul, acolo nu avem emoții" » Becali dezvăluie o discuție cu MM: "L-am întrebat unde găsim noi jucătorii ăștia"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.