Campionate

FOTO UPDATE Amendă uriașă primită de Douglas Costa după gestul oribil din meciul Juventus Torino - Sassuolo » Câte etape de suspendare a primit brazilianul

+2 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  luni, 17 septembrie 2018

Douglas Costa va plăti scump reacția nervoasă din finalul meciului Juventus -Sassuolo, scor 2-1. ”E un comportament inacceptabil pentru un jucător ca el. Și-a pus echipa în dificultate și va fi amendat”, îl critică Allegri. 

UPDATE 16:30

Douglas Costa a primit o suspendare de 5 etape pentru gestul inacceptabil din finalul duelului cu Sassuolu.

Ziua Ronaldo la Juventus a fost stricată de Douglas Costa. Brazilianul a luat-o razna în prelungirile meciului cu Sassuolo și, pe lângă suspendarea de minimum 3 etape, va fi amendat drastic de club. La Repubblica a anunțat că 100.000 de euro va plăti pentru agresiunea fizică și scuipatul dat lui Di Francesco. "Nu contează dacă a fost ori nu provocat de adversar. Este un comportament inacceptabil pentru un jucător ca el. Și-a pus echipa în dificultate și sigur va fi amendat, așa funcționează lucrurile la noi", l-a criticat dur antrenorul Allegri.

Degeaba și-a pus cenușă în cap după meci Douglas Costa: "Vă asigur că e doar un episod izolat, care iese din ceea ce am dovedit mereu de-a lungul carierei. A fost un gest urât și îmi cer scuze fanilor și colegilor".

Vezi și: FOTO "Dublă" Cristiano! Ronaldo a spart gheața în tricoul lui Juventus Torino » Debut perfect de sezon pentru campioana Italiei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.