Baschet

FOTO Imagini EXCLUSIVE din salonul în care este internat John McClain, unul dintre baschetbaliștii înjunghiați: "Bodyguarzii nu ne-au luat nicio clipă apărarea!"

+8 Foto
foto: Libertatea

Articol de Justin Gafiuc  —  luni, 17 septembrie 2018

Baschetbaliștii americani Darrell Bowie (25 de ani) și Joseph McClain (24 de ani), legitimați la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiați sâmbătă noapte la o terasă din oraș (detalii AICI).

John McClain a rămas internat la Spitalul din Brăila și se află în acest moment în afara oricărui pericol. Americanul a oferit detalii despre incidentul de pe terasa "Music Pub", susținând că oamenii de ordine nu au intervenit pentru a-i apăra.

foto: Libertatea

"Am ieșit cu colegii să sărbătorim. Iar un tip necunoscut a venit asupra noastră. S-a năpustit fără vreun argument. Nu sunt sigur dacă bodyguarzii ne-au lovit, erau prea mulți tipi în acea încăierare. Dar un lucru este sigur: nu ne-au luat nicio clipă apărarea!

Am discutat cu familia. I-am spus mamei că sunt ok acum și să nu-și facă griji", a declarat John de pe patul de spital pentru Libertatea.

Vezi și: VIDEO Dasaev, agresorul celor 2 baschetbaliști americani din Brăila, s-a predat astăzi » Reacția avocatei interlopului: "A fost agresat și s-a apărat cum a putut!"

Cine e principalul suspect în cazul atacului asupra baschetbaliștilor americani din Brăila » A fost la închisoare pentru proxenetism și a măcelărit un rival cu săbii și topoare!

Mesaj disperat al managerului clubului baschetbaliștilor înjunghiați la Brăila: "Rog autoritățile locale să ia măsuri urgente!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.