Baschet

EXCLUSIV 3 detalii neștiute în cazul americanilor răniți la Brăila: fratele suspectului a murit anul trecut, Poliția a fugit la caz de la nuntă

Articol de Răzvan Luţac  —  luni, 17 septembrie 2018

Cazul baschetbaliștilor Darrell Bowie și Joseph McClain, răniți într-un club din Brăila în noaptea de sâmbătă spre duminică, ascunde povești neștiute despre principalul suspect al acțiunii din weekend.

GSP.ro a aflat detalii neștiute până astăzi de la intervenția Poliției Brăila din weekend, plus câteva detalii despre principalul suspect, Daniel Husein zis "Dasaev". 

1) Poliția a plecat de la nuntă!

Sursele GSP.ro povestesc momentul în care polițiștii au intervenit în cazul baschetbaliștilor. "Mulți dintre aceștia se aflau la nunta unui coleg de la investigații criminale.

S-a plecat în masă în timpul nopții, iar polițiștii s-au schimbat imediat în haine de lucru și au început cercetarea cazului".

2) Fratele i-a murit anul trecut

În 2017, "Dasaev" și-a pierdut fratele, Marian "Gnocco", cunoscut și sub porecla de "Gălușcă". 

Acesta a decedat după o luptă cu o boală necruțătoare, un cancer osos. "Era o fire liniștită, nu era implicat în activități dubioase", spun apropiații acestuia.

Marian și Daniel locuiau în zone diferite ale Brăilei, "Hipodrom" și Viziru. 

3) Singur în celulă

Principalul suspect al cazului din "Music Pub" s-a predat azi și este, în acest moment, audiat la Parchet.

În cazul în care se va lua decizia de arest preventiv, acesta va sta singur într-o celulă de la subsolul arestului Brăila. 

  • CONTEXT: Cei doi sportivi au fost atacați cu cuțite și loviți cu sticle într-un bar. Aceștia au fost transportați de urgență la spital, unde au fost operați. Starea lui McClain este stabilă, iar veștile au început să fie mai bune și în ceea ce privește situația lui Darrell Bowie, transportat ieri cu un elicopter SMURD la București. (Toate detaliile, AICI)

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.