Liga 1

Ce a acuzat Ianis Hagi după victoria Viitorului cu Hermannstadt: "De aceea a fost un meci greu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 17 September 2018

Ianis Hagi, 19 de ani, a marcat singurul gol al meciului Viitorul - FC Hermannstadt, 1-0, transformând penalty-ul obținut de el.

După meci, Ianis a vorbit despre duelul cu formația nou-promovată și a dezvăluit că jucătorii au acumulat oboseală după ce au fost la echipele naționale săptămâna trecută.

"Este bine că ne intrăm în ritm. A fost un meci greu pentru că am fost mulți jucători care veneam de la loturi. Am avut două meciuri în patru zile și un drum lung. S-a simțit oboseala. Totuși am jucat bine, am dat gol și am ținut de rezultat.

Știam că Hermannstadt este o echipă omogenă pentru că sunt mulți jucători care au fost și în Liga a 2-a. Ținând cont că eram obosiți, ne-am pregătit foarte bine din punct de vedere mental. S-a văzut că am stat bine în tare, ne-am apărat bine" , a declarat Ianis Hagi la LookTV.

"Ușor, ușor îmi intru în ritm. Sper să o țin tot așa. La penalty m-am uitat la portar și a fost bine că am dat gol"Ianis Hagi

"O victorie foarte frumoasă și bună pentru noi. În prima repriză adversarii au fost foarte agresivi și nu ne-am putut face jocul. Au pus multă presiune pe noi, dar a venit golul din penalty. Victoriile aduc bucurii, victoriile aduc victorii. Mergem la Craiova să câștigăm" Ionuț Vână

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.