Liga 1

Panduru, verdict după decizia neașteptată luată de Hagi: "Ne-am nenorocit"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 septembrie 2018

După victoria Viitorului cu Hermannstadt, 1-0, Gică Hagi a fost întrebat de meciurile României cu Muntenegru, 0-0, și cu Serbia, 2-2, dar a refuzat să comenteze.

"Hagi nu mai are opinii. Vreau să fie liniște. Să nu mai existe confuzie și atacuri. Îmi doresc să se lucreze bine și jucătorii buni și talentați să fie susținuți.

Vreau că România să facă performanță, așa cum am făcut-o noi pe timpul nostru. Vreau să ne batem vecinii și să-i batem pe toți. E plăcerea mea. Vreau naționale care să ne facă mândri și care să câștige. Victoria înseamnă fericire pentru mine",  a declarat Gică Hagi la TV Telekom Sport.

Basarab Panduru, fost internațional, a reacționat după decizia lui Hagi și a spus că fotbalul românesc va avea de suferit.

"Ne-am nenorocit dacă nici Hagi nu mai are opinii. În loc să ascultăm oameni și să fim atenți, să învățăm, sărim și spunem că nu ne convine. Trebuie să fim atenți și să luăm ce e bun. Sunt mulți oameni care trebuie să vorbească și ajută fotbalul vorbind. Trebuie să înțelegem ce au de spus", a spus Panduru pentru TV Telekom Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.