Liga 1

Continuă războiul! Cornel Dinu l-a ironizat din nou pe Bratu: "Ce facem, măi Florinele, măi? Nu ai cum să pretinzi rezultate așa!"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 septembrie 2018

Cornel Dinu și Florin Bratu au avut mai multe schimburi tensionate de replici în ultima perioadă, iar duelul de la distanță dintre cei doi a continuat și după etapa a 8-a. "Procurorul" a analizat înfrângerea lui Dinamo cu Astra, 1-2, și l-a criticat din nou pe tehnicianul dinamovist.

"E o situaţie destul de rară în istoria lui Dinamo. A fost un joc expresiv, s-au întâlnit doi antrenori cu diferenţă foarte mare de pregătire.

Nici Mulţescu nu e perfect, câteodată e prea apăsat pe anumite întâmplări decât pe esenţa jocului, spre deosebire de Bratu, care explică la final, pronunţă de vreo trei ori că aceşti jucători nu au experienţă, nu au maturitate.

În primul rând, el nu are maturitate pentru ce se întâmplă cu echipa Dinamo. Nu a jucat două meciuri cu aceeaşi formulă de joc. Când n-ai o formulă de joc în etapa a opta, un anumit echilibru în a găsi jucători şi a-i omogeniza, nu ai cum să pretinzi rezultate.

Mă uitam la Barcelona, joacă şapte meciuri în 23 de zile. Ce facem, măi Florinele, măi? Ce face antrenorul de la Barcelona? Îi schimbă pe toţi de la un meci la altul?", a declarat Cornel Dinu, la TV Telekom Sport. 

Vezi și:  EXCLUSIV Bratu e aproape demis » Cine vine în locul lui la Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.