Liga 1

Eşti bun, te distruge Becali! Florinel Coman, ultimul jucător luat în colimator de patronul FCSB

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Tuesday, 18 September 2018

Florinel Coman (20 de ani) are cifre foarte bune în acest sezon, motiv pentru patron de a-l distruge mediatic după meciul cu CFR Cluj, scor 1-1.

Gigi Becali şi-a găsit un nou client, din rândul jucătorilor săi, pe care să-l acuze într-un mod violent şi să-l pună la punct. Numele lui: Florinel Coman.

Atacul patronului a venit după derby-ul cu CFR, meci în care singurul gol al roş-albaştrilor a fost reuşit chiar de Coman. Becali s-a enervat din cauza faptului că atacantul său a cerut schimbare în repriza secundă, când a acuzat crampe.

"Cum să mai poată Coman când bagă câte două pachete de ţigări în el! E mort! L-am văzut şi-n timpul meciului cum răsufla. Degeaba are talent cu carul dacă el nu e în stare să alerge de la câte ţigări bagă-n el! Când bagă drogagisme-n el" au fost declaraţiile lui Becali.

Afirmaţiile lui Gigi vin în cel mai bun moment pe care Coman îl traversează de când a fost cumpărat de la Viitorul, în vara lui 2017. Are 7 goluri în 11 meciuri, un randament pe care un singur fotbalist din lotul lui Dică îl atinge, e vorba despre Gnohere. În rest, toţi ceilalţi sunt sub, de la Moruţan la Man, de la Tănase la Rusescu. 

2.600.000 €a costat-o pe FCSB transferul lui Coman de la Viitorul

157 de minute a jucat Florinel Coman pentru naţionala U21 în meciurile cu Portugalia şi Bosnia

Toţi tinerii U21 masacraţi de Gigi

Într-un moment în care naţionala de tineret e aproape calificată la Euro 2019, Gigi Becali pare că face tot ce poate pentru a-şi îngenunchea fotbaliştii eligibili pentru reprezentativa lui Mirel Rădoi.

Pe Florinel Coman şi pe Nedelcu i-a criticat extrem de dur după meciul cu CFR, iar pe Man şi pe Moruţan i-a scos din primul "11". Man n-a bifat niciun minut cu CFR, a fost primul meci în care tânărul mijlocaş n-a fost titular în actualul campionat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.