Baschet

Noutate incredibilă în cazul baschetbaliștilor înjunghiați: luptător MMA, căutat de poliție!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 18 September 2018

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la localul "Music Club" din Brăila, unde doi baschetbaliști au fost înjunghiați, poliția bănuiește că a fost prezent și luptătorul MMA Valentin Cătălin Bulza, anunță debrăila.ro.

Sursa citată susține că în noaptea atacului luptătorul MMA s-ar fi aflat pe terasa respectivului local, iar acum e căutat de polițiști. Totodată, Valentin Cătălin Bulza ar fi prieten cu interlopul Dasaev, cel care a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat că i-ar fi înjunghiat pe cei doi sportivi.

Brăileanul în vârstă de 29 de ani s-a retras din viața sportivă în urmă cu 3 ani. 8 persoane au fost implicate în bătaia generală care a dus la înjunghierea celor doi baschetbaliști.

Vezi și:  Incident șocant în Brăila » Unul dintre baschetbaliștii înjunghiați la terasă a fost adus de urgență la București! Medicii se pregătesc să-l opereze din nou

Cine e principalul suspect în cazul atacului asupra baschetbaliștilor americani din Brăila » A fost la închisoare pentru proxenetism și a măcelărit un rival cu săbii și topoare!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.