Liga Campionilor

LIVERPOOL - PSG 3-2 // FOTO Ce-a fost asta? Reacția ciudată a lui Salah după golul lui Firmino a împărțit internetul în două » Tu ce părere ai?

+2 Foto
foto: Captură Daily Mail

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 septembrie 2018

Liverpool a obținut marți seara o victorie de senzație la debutul din actuala ediție a grupelor Ligii Campionilor, 3-2 pe Anfield Road cu PSG.

Golul victoriei a fost marcat de Roberto Firmino în prelungiri. Atacantul brazilian al lui Liverpool a făcut o fază spectaculoasă în careu și a șutat imparabil la colțul lung.

Nebunia s-a dezlănțuit pe arena lui Liverpool, dar ceea ce a surprins, inițial, în mod deosebit a fost reacția lui Mohamed Salah, înlocuit în minutul 85 cu Shaqiri. Aflat pe bancă, a părut că egipteanul a aruncat cu o sticlă de apă de pământ imediat după golul lui Firmino.

Gestul acestuia a stârnit mai multe controverse în social-media. Mulți au crezut  că egipteanul ar fi invidios pe reușita colegului său din atacul "cormoranilor". De fapt, o filmare completă apărută pe Twitter a arătat că egipteanul se bucurase în prealabil la golul colegului său, venit în prelungiri.

Vezi și:  GALERIE FOTO Seară stelară la debutul UCL! "1 solist" la Barca, Inter și Liverpool » Galata și Steaua Roșie, ca în vremurile bune

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.