Liga 1

Fanii nu-l văd pe Bratu vinovat pentru situația dezastruoasă a lui Dinamo » Pe cine condamnă suporterii

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 septembrie 2018

Amenințat cu demiterea după rezultatele extrem de modeste din ultima perioadă, microbiștii nu-l consideră totuși pe Florin Bratu vinovat pentru locul 10 ocupat de Dinamo în clasament după 8 etape.

Într-un sondaj realizat de GSP.ro, la care au participat 6.300 de votanți, peste 60% dintre aceștia consideră că Ionuț Negoiță și conducerea administrativă a echipei sunt principalii vinovați pentru degringolada din "Ștefan cel Mare".

Alți 1.730 de repondenți, mai exact un procent de 28%, îi văd pe jucători responsabili pentru clasarea jenantă a echipei din "Ștefan cel Mare".

În schimb, doar 11% dintre repondenți, adică 680 de oameni, consideră că Florin Bratu e vinovat pentru actuala situație din clasament.

Chiar și așa, Florin Bratu are zilele numărate la Dinamo. "Mitraliera" a primit ultimatum din partea conducerii și e obligat să câștige următorul meci, vineri, în deplasarea de la Iași. 

În birourile din "Ștefan cel Mare" s-ar căuta deja înlocuitor pentru Bratu. Claudiu Niculescu e o soluție la îndemână, mai ales că e liber de contract, însă există și informații conform cărora Anamaria Prodan ar vrea să-l direcționeze pe Dan Alexa, în prezent la Dunărea Călărași, spre Dinamo.

Vezi și: EXCLUSIV Verdict categoric al unui mare dinamovist: "Vă grăbiți! Lăsați-l pe Bratu până la iarnă!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.