Liga 1

Război Dinamo - FCSB! "Câinii" au depus memoriu împotriva lui Gigi Becali: "E o strategie prin care să influenţeze jucătorii"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 septembrie 2018

Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo, a vorbit despre încercarea lui Gigi Becali de a-l transfera pe mijlocașul Dan Nistor, 30 de ani.

Oficialul dinamovist l-a criticat pe patronul FCSB și a declarat că Dinamo a depus memoriu împotriva lui Becali și a echipei roș-albastre.

"Nu este normal ca în fotbalul românesc să se facă oferte la televizor pentru a destabiliza jucătorii. Aşa a fost şi în cazul lui Andrei Cristea şi a lui Qaka. Unii şi-au făcut o strategie prin care să influenţeze jucătorii.

Ofertele publice sunt interzise, conform regulamentului. Dinamo a depus un memoriu la Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor împotriva FCSB şi a domnului George Becali", a declarat Bogdan Bălănescu la ProSport.

"Nu știu dacă Nistor a scăzut în randament. Poate nu a mai fost acel Dan Nistor de la început, dar nici colegii nu l-au ajutat prea mult. Este un caracter puternic şi va reveni"
Bogdan Bălănescu, secretar general Dinamo

750.000 €plus Kamer Qaka a oferit Becali pentru transferul lui Dan Nistor

Citește și: Dan Nistor nu mai joacă bine pentru că plânge după banii lui Gigi Becali: "Din păcate, nu a trecut peste"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.