Liga Campionilor

Steaua Roșie Belgrad - Napoli 0-0 // Antrenorul Stelei Roșii face o afirmație surprinzătoare: ”Dacă ar juca în Serbia, Koulibaly, stoperul lui Napoli, ar fi atacant”

Vladan Milojevici

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 19 septembrie 2018

Vladan Milojevici le-a spus jurnaliștilor după întoarcerea în Ligă: ”Nu căutăm scuze, dar noi nu jucăm în aceeași curte cu Liverpool, PSG sau Napoli”.

Într-o situație dificilă a fotbalului sârb, Steaua Roșie s-a calificat din nou în Champions League, după 26 de ani. Campioana belgrădeană a avut și neșansă, jucând într-una dintre cele mai dificile grupe, cu Liverpool, PSG și Napoli, dar a rezistat la întoarcerea în Ligă. 0-0 pe Marakana în fața italienilor, cu 55.000 de fani în tribune.

Vladan Milojevici, antrenorul gazdelor, e mulțumit, chiar dacă adversarii au dominat și au avut două transversale, una pe repriză (Insigne și Mario Rui). "E fantastic să fim iar în Ligă după atâția ani de absență...", a declarat tehnicianul sârb.

"Nu căutăm scuze. Totuși, noi nu jucăm în aceeași curte cu Liverpool, PSG sau Napoli", a spus Milojevici, imaginându-și cum ar fi dacă senegalezul Kalidou Koulibaly, stoperul lui Napoli, s-ar transfera la Belgrad: "Venim dintr-un campionat foarte diferit, știți prea bine. La noi, Koulibaly ar fi atacant".

20
de șuturi a tras Napoli la poartă (7 cadrate); sârbii au avut doar 6 (3 cadrate)

825
de pase au adunat italienii la Belgrad (726 corecte); adversarii, doar 294 (211 corecte)

112,9
kilometri au alergat jucătorii Stelei Roșii marți; napolitanii: 108,8 kilometri

"Am pierdut două puncte într-o grupă dificilă, dar nu trebuie să facem o dramă

Am ratat finalizarea. N-am fost lucizi. Ne-a lipsit și puțin noroc"
Carlo Ancelotti, antrenor Napoli

Vezi și: VIDEO ”Mile, Mile, Mile” » Belodedici, încântat de Marakana: ”A fost minunat să ne întâlnim din nou și să ne reamintim de marea noastră victorie”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.