Liga 1

Copy-paste după sezonul de aur! Viitorul are același număr de puncte și ocupă același loc în clasament ca în sezonul în care a câștigat titlul

Articol de Cosmin Prişcă  —  Thursday, 20 September 2018

Chiar dacă lumea fotbalului susțină că în lupta pentru campionat sunt implicate serios numai FCSB, CFR și Craiova, există indicii că Viitorul nu trebuie scoasă din calcule.

"Începutul de sezon e extrem de echilibrat. Vrem să fim sus, ăsta e obiectivul nostru. Nu ne simţim inferiori față de nimeni! Avem mult talent, avem omogenitate. Ştim că e dificil să fim mereu acolo, pe primele locuri, dar simt că vom reuși, veți vedea!", avertiza Hagi.

Dincolo de vorbele "Regelui", statistica e de partea grupării dobrogene. În urmă cu două sezoane, atunci când echipa de la malul mării a câștigat primul titlu din istorie, după primele 8 runde disputate avea 13 puncte și era pe locul 6, iar distanța față de liderul FCSB era de 7 puncte.

Acum, Viitorul e tot pe 6 și are tot 13 puncte, doar că distanța față de lider, tot FCSB, e mult mai mică, de numai două puncte! Și linia de clasament e identică: 4 victorii, 1 egal și trei înfrângeri. "O să muncim să ne îndeplinim obiectivul, care acum e unul singur, accederea în play-off! Apoi vom vedea, sigur vom da totul ca să fim cei mai buni" e și părerea lui Ianis.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.