Liga 1

Țucudean se ia de Gigi Becali! "Și acum aș avea de luat bani de acolo" + cine făcea echipa cât a fost la FCSB!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 20 September 2018

George Țucudean a devenit, în ultimii ani, unul dintre cei mai importanți marcatori din Liga 1, drept dovadă a ajuns și în circuitul echipei naționale a României.

Atacantul care a câștigat titlul cu FCSB pe când Costel Gâlcă era antrenor nici nu mai vrea să audă de formația roș-albastră, de la care ar mai avea de primit bani.

"Dacă semnezi un contract, e dreptul tău. Eu am și lăsat bani acolo, aveam prime de luat, dar dacă la ei nu se scriu în contract și sunt doar înțelegeri verbale... Așa că și acum aș mai avea de luat bani de la Steaua în mod normal.

N-am avut niciun fel de relație personală cu Becali. Era în închisoare când jucam eu la Steaua. Pe final de campionat a apărut, am avut o singură ședință cu el la hotel, când ne-a reproșat ce era de reproșat", a zis Țucudean pentru Fanatik.

"De ce mai pune antrenor?"

Fostul atacant dinamovist a comentat și obiceiul lui Becali de a spune echipa cu câteva zile înaintea meciului: "Păi, e normal? Nu e, cum să fie normal? Păi, un antrenor ce rol mai are? De ce îl mai pui? Că așa poate să antreneze oricine. Și jucătorul dacă știe că altcineva face echipa, nu se mai antrenează bine.

Nu vreau să comentez despre cum se făcea echipa când eram eu acolo. Nu vreau să intru în polemici. Sunt unii antrenori care nu acceptă așa ceva", a mai zis Țucudean.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.