Liga 1

Răsturnare de situație la Dinamo » Bratu a explicat tot: "Nimeni din club nu mi-a spus asta" + De ce crede că locul din clasament nu e unul dramatic

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 septembrie 2018

Florin Bratu, 38 de ani, antrenorul celor de la Dinamo, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă duelul de vineri cu Poli Iași. 

  • Poli Iași - Dinamo se joacă vineri, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport. 

"Focusul meu este pentru meciul cu Poli Iași. Avem o strategie pe care vrem să o punem în practică. Vreau să văd atitudine și o ambiție foarte mare.

Dacă ne uităm în clasament, da, Dinamo este pe locul 10, dar este la doar trei puncte de play-off. Situația nu e atât de dramatică, dar trebuie să recunoaștem că e foarte greu să ne batem cu FCSB sau CFR. Clasarea în play-off este un obiectiv realist, nu trebuie să ne speriem", a spus Bratu.

"Sunt mândru că antrenez Dinamo"

Tehnicianul dinamovist e amenințat cu demiterea în cazul în care nu câștigă la Iași, dar neagă că cineva din club i-ar fi transmis asta.

"Nu mi-a spus nimeni că voi pleca de la Dinamo dacă nu câstig meciul cu Iași. Sunt mândru că antrenez Dinamo și o să o antrenez în continuare. Sunt convins de asta. Nu am discutat cu domnul Negoiță, am vorbit doar cu președintele David despre meciul cu Iași", a declarat Bratu, la conferința de presă de astăzi.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.