Europa League

EUROPA LEAGUE // FOTO Toate rezultatele din prima etapă: Gol Keșeru și victorie pentru formația lui Andrei Ivan, Rapid Viena » PAOK a fost învinsă de Chelsea

+25 Foto
PAOK - Chelsea Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 20 September 2018

Prima etapă a grupelor Europa League nu a fost de bun augur pentru fotbaliștii români. Ludogoreț, PAOK și Standard Liege, cu internaționali "tricolori" pe teren, au cedat. Doar Rapid Viena, formația lui Andrei Ivan, s-s impus. 

PAOK Salonic, formația pregătită de Răzvan Lucescu, a fost dominată copios de colosul londonez, Chelsea Londra. Englezii au deschis rapid scorul, în minutul 7, prin brazilianul Willian. Formația lui Sarri a continuat să fie la cârma jocului. Singurele șanse ale grecilor au venit în finalul partidei, după intrările lui Warda, Prijovic sau Bissewar. Alin Toșca a fost titular la gazde. Englezii s-au impus cu 1-0.

Ludogoreț, cu Moți și Keșeru integraliști, nu a reușit să păstreze avantajul de două goluri pe care îl avea în minutul 32. Golul de 1-0 marcat de Keșeru în minutul 9 a fost insuficient, Bayer Leverkusen impunându-se, scor 3-2.

Scorul serii, 5-1, a fost înregistrat în duelul dintre Sevilla și Standard Liege. Răzvan Marin a fost integralist la belgieni.

Rapid Viena, formația care a trecut de FCSB în play-off, a învins-o pe Spartak Moscova, scor 2-0. Andrei Ivan a fost titular, schimbat în repriza secundă. Dudelange, formația din Luxemburg care a eliminat campioana României, CFR Cluj, a pierdut la limită, scor 0-1, partida cu AC Milan.

Grupa A

Grupa B

Grupa C

Grupa D

Grupa E

Grupa F

Grupa G

Grupa H

Grupa I

Grupa J

  • Sevilla - Standard Liege 5-1
    Au marcat: Banega '8 '75 (pen.), Vazquez '41, Ben Yedder '49 '70 / Djenepo '39
    Meciul a fost liveTEXT AICI
    Răzvan Marin a fost titular la oaspeți

  • Akhisar Belediyespor - Krasnodar 0-1
    A marcat: Claesson '26
     Meciul a fost liveTEXT AICI
    Ioan Hora nu a fost în lot la gazde

Grupa K

Grupa L

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.