Liga 1

4 jucători, OUT din lotul lui Dinamo pentru meciul de la Iași » Ce echipă ar putea folosi Bratu

Bratu și Subotic FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 20 September 2018

Dinamo e obligată să câștige vineri seara, pe terenul lui Poli Iași, pentru a stopa seria negativă din Liga 1. Florin Bratu urmează să efectueze mai multe schimbări în primul "11", iar câteva nume importante nu vor fi în lot mâine seară. 

  • Poli Iași - Dinamo se joacă vineri, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Conform Radio Dinamo, Mihai Popescu, Vlad Olteanu, Mihai Neicuțescu și Mircea Axente nu vor fi în lotul de 18 pentru partida de la Iași. Primii 3 fuseseră titulari în ultimul meci din campionat, înfângerea cu Astra Giurgiu, 1-2, în timp ce Axente va bifa a doua absență consecutivă din lot.

Lor li se alătură portarul Mihai Eșanu, dar și Marco Ehmann și Ionuț Șerban, fotbaliști obișnuiți deja să nu se afle nici măcar pe bancă. 

În plus, Bratu are și probleme cu jucătorii de bază: Ivan Pesic este accidentat, iar mijlocașul Armando Cooper e incert, putând fi totuși rezervă.

Cum ar putea arăta echipa mâine: Penedo - Corbu, Katsikas, Mezague, Popovici - Gomelt, Nistor - Hanca, Moldoveanu, Salomao - Subotic
Rezerve: Muțiu, R. Grigore, D. Ciobotariu, Delorge, Tîrcoveanu, Cooper, D. Popa

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.