Liga Campionilor

Vestea uriașă primită de Cristiano Ronaldo după eliminarea din Ligă » Ce se întâmplă cu "șocul" toamnei

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 20 September 2018

Eliminat direct în meciul Valencia - Juventus 0-2, Cristiano Ronaldo primește totuși o veste bună.

Conform Mirror, surse din cadrul UEFA au informat că portughezul va rămâne cu o suspendare de o singură etapă, nu două sau trei, așa cum s-a vehiculat.

Ceea ce înseamnă că Ronaldo va putea juca în meciul cu Manchester United, echipa la care a scris istorie între 2003 și 2009. Astfel, Ronaldo va rata următorul meci, cel cu Young Boys Berna de pe 2 octombrie, dar va putea fi utilizat în "dubla" cu Manchester United, din 23 și 7 noiembrie.

Cum s-a petrecut faza

În minutul 29 al meciului Valencia - Juventus 0-2, urmărind acțiunea lui Bernardeschi care se derula pe aripa stângă, numărul 7 bianconero a vrut să pătrundă în careu, încercând să se poziționeze pentru centrare.

Murillo a făcut zid în calea lui. Lusitanul l-a împins cu mâinile și l-a lovit cu genunchiul stâng, iar stoperul advers s-a aruncat în iarbă. De nervi, considerând că fundașul Valenciei simulează, Ronaldo a urlat la el să se ridice. Mai mult. În direct, a părut că-l lovește peste cap.

Arbitrul Felix Brych s-a consultat cu arbitrul adițional și l-a eliminat direct pe Ronaldo, care a părăsit terenul într-o criză de isterie. 

 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.